Foto van Bram de Jongh

Bram de Jongh

Account manager

Bram is actief als account manager. Hij is verantwoordelijk voor het relatiebeheer, nieuwe projecten, teamsamenstelling en de goede samenwerking. Daarnaast werk Bram aan de klantervaring van klanten van Van Altena & de Jongh. Dat betekent dat hij werkt aan de propositie, de inrichting van processen, projectbeheersing en marketing en sales. Een echte spin in het web dus. 

Wat Bram drijft is uitdagingen identificeren en die oplossen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de vertaalslag maken van idee naar uitvoering is lastig. Met duidelijke afstemming, hands-on contact en projectmatig werken heeft Bram een goede manier gevonden. 

Bram is bij uitstek een generalist en wat veel van alles. Hij is opgeleid aan de Universiteit Utrecht en UvA als interdisciplinair wetenschapper en planoloog. Stedenbouw is zijn specialisme, maar hij rolde al snel het freelance leven in als customer experience specialist. Daarna werkt Bram bij GriDD customer experience voor bedrijven als Philips, AkzoNobel en Witteveen&Bos.

In zijn vrije tijd gaat hij graag uit eten, op vakantie naar verre landen en geniet van het leven samen met zijn vriendin in Amsterdam. 

0629517293
bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!