Fatiha Kibbis

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Na het afronden van mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie, heb ik een paar jaar gewerkt als HR Officer. In deze functie kwam ik erachter dat ik het begeleiden van zieke werknemers in hun reïntegratieproces mij veel voldoening gaf.

Ik heb vervolgens de kans gekregen om me volledig met verzuimbegeleiding bezig te houden in de functie van Casemanager Verzuim, en dat doe ik sinds 2009 met veel plezier en bij een verscheidenheid aan organisaties. Hoewel de inhoud van mijn functie in de loop van de jaren is uitgebreid, draait mijn rol vooral om het contact met werknemers en leidinggevenden/werkgevers.

Naast het bewaken van het reïntegratieproces van zieke werknemers, adviseer ik zowel werknemers als leidinggevenden/werkgevers over o.a. preventie, verzuimbegeleiding, geldende wet- en regelgeving en (duurzame) inzetbaarheid. Hiervoor is een nauwe samenwerking met de werkgevers, de bedrijfsartsen, maar ook met eventuele andere betrokken professionals van groot belang.

Verder ben ik getrouwd en moeder van twee dochters. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en familie en daarnaast hou ik van bakken, reizen en shoppen.

0612345678
bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!