Iris Gravemaker

Projectleider Vitaal in 't Groen

Ik ben Iris Gravemaker, projectleider van Vitaal in ’t Groen. Ze noemen me ook wel kleine Iris, want ja, verschil moet er wezen! Ik richt me binnen van Altena & de Jongh op de ontwikkeling en verwezenlijking van de dienst Vitaal in het Groen. Daarnaast word ik binnen van Altena & de Jongh ook ingezet op coaching trajecten, daarin zorg ik dat de coachee met een frisse blik op de situatie naar huis gaat.

 

Vanuit mijn achtergrond in de Psychologie vraag ik me af waarom mensen zijn zoals ze zijn en wat mensen motiveert om zo te zijn. Daarnaast richt ik me ook op gedrag binnen organisaties: waarom gedragen werknemers zich op een bepaalde manier en hoe kan bepaald gedrag veranderen? Dit is een vraagstuk waar ik – alleen of samen met collega’s – graag over spar. Hoe zorgen we er nu samen voor dat werkend Nederland een stukje gezonder wordt? En hoe kan je dat nu het beste integreren in een prestatiegerichte maatschappij als de onze?

 

Zelf hou ik erg van bewegen: een rustige wandeling op de hei of door het bos, een stukje crossen op de mountainbike of een lekkere dansles, daar maak je mij nu echt blij mee. Zo ben ik er zelf ook van overtuigd dat de weg naar een gezonde, vitale werknemer te maken heeft met een leefstijlverandering van zowel werknemer als werkgever. Kijk naar het hele plaatje, want veranderen doe je samen.

06 123456789
bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!