Ivanka Schregardus

Adviseur Arbeid & Gezondheid

Voordat Ivanka begon bij Van Altena & de Jongh werkte zij in de gezondheidszorg, zowel in ziekenhuizen, verpleeghuizen als in de gehandicaptenzorg. Vervolgens was zij coach en trainer bij United Restart.

Haar carrière in de Arbo dienstverlening startte echt wanneer ze ging werken voor Vijverberg Medical. Daar leerde zij Pieter de Jongh kennen. De klik was erg goed en in 2012 trad zij in dienst bij Van Altena & de Jongh bedrijfsartsen in de functie van RCCM.

Inmiddels is Ivanka gegroeid in haar rol en is zij geregistreerd adviseur Arbeid en Gezondheid geworden. Als adviseur is zij spin in het web voor bedrijven op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter, arbeidsongeschiktheid, verzekeringen en organisatieprocessen. Ivanka heeft een passie voor gezondheid en het gedrag van de mens. Bij Van Altena en de Jongh is zij veel betrokken bij  de coaching on the job en dialoog trainingen. 

 

           

Bezigheden

Een groot ziekenhuis uit de regio benaderde ons voor een uitdagende klus om mens en werk te matchen met hun missie en visie.
De dialoog: gesprekstechniektraining en coaching.
bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!