Peter Jonges

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Even voorstellen: Peter Jonges, arbeidsdeskundige en adviseur arbeid en gezondheid bij Altena en de Jongh bedrijfsartsen.

In 1994 behaalde ik -bij het toenmalige GAK- mijn arbeidsdeskundigen diploma en sindsdien hou ik me vooral bezig met wat werk doet met- en betekent voor mensen.

Ik ben verbonden aan arbeidsdeskundig bureau Frans Hoebink en werk al enige jaren samen met van Altena en de Jongh bedrijfsartsen.

Als arbeidsdeskundige kom ik voor mijn gevoel soms ‘te laat’ in gesprek met arbeidsongeschikte medewerkers en hun leidinggevenden.

Ik sta dus helemaal achter het model van het goede gesprek nog voordat een situatie leidt tot verzuim.  Dat is de rol van de adviseur arbeid en gezondheid welke ik binnen het interne team collega’s van van Altena en de Jongh bedrijfsartsen graag invul.  

Nog even over mijzelf: Ik sport graag (zeilen, schaatsen en golf). Ik kook graag culinair en drink een goed glas wijn erbij!

Op mijn zeilboot coach ik mensen die letterlijk het roer om moeten gooien om iets te bereiken in werk of privé. Zo komen hobby en beroep samen.

bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!