Pieter de Jongh

Directeur/eigenaar en bedrijfsarts

Pieter de Jongh is senior bedrijfsarts en directeur /eigenaar van van Altena & de Jongh bedrijfsartsen. Pieter heeft 30 jaar ervaring  in de bedrijfsgezondheidszorg; en meer dan 15 jaar als ondernemer. Hij wordt gedreven door zijn wens om mensen prettiger en gezonder te laten werken. Als ondernemer en als mensgericht persoon heeft hij een scherp oog op waar het in het echte werken om gaat: de match tussen werk en persoon. Daarbij beseft hij als geen ander dat zowel het werk en de werknemer continu verandert, en dat er gezondheid op het werk een dynamisch begrip is. 

Pieter word gedreven door het zoeken naar oplossingen. Zijn specialisatie is analyse en implementeren van inzetbaarheidsverbeteringen (in het kader van strategische personeelsplanning) binnen grotere organisaties en bedrijven.

Hij houdt ervan om ingewikkelde vraagstukken simpel te maken. Hij geeft workshops over duurzame inzetbaarheid, de werknemer anno 2028 en is jarenlang vaste columnist van BG Magazine. Hij is eindverantwoordelijk voor de business van Van Altena en de Jongh, en inhoudelijk all rounder: ervaren bedrijfsarts, opleider en innovator.

Pieter kookt graag, sport, droomt van prachtige huizen die hij toch niet kan kopen en geniet van zijn kinderen die groot zijn geworden.

06 24 54 13 98

Bezigheden

burn out begeleiding
Wij geloven dat iedere werknemer het verdient om zich gezond en vitaal te voelen op zijn werkplek. Soms lukt dit echter tijdelijk even niet. Voor de werknemer met een burn-out bieden wij intensieve...
The future of work: duurzaam inzetbaarheid
bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!