Home / Nieuws / Vacature Basisarts (min 24 uur)

Vacature Basisarts (min 24 uur)

two women shaking hands
Future of work

Vacature basis-arts/zij-instromer

Onze propositie voor artsen is uniek: wij werken in teams, op de bedrijven en een derde van je werk is volledige gericht op ‘the future of work’, ons concept naar duurzame inzetbaarheid. Wij werken samen met diverse universitaire instituten en ook met aanbieders. Wij denken namelijk dat samenwerken meer voor klanten oplevert dan elkaar wegconcurreren. Daarnaast zijn we van mening dat je zelf je werk mede vormgeeft. Daarom geven wij je de ruimte om zelf je eigen stijl en kwaliteiten in te zetten.

Van Altena en de Jongh bedrijfsartsen is een gecertificeerd opleider van bedrijfsartsen. Als basis-arts heb je bij ons de mogelijkheid om na een jaar in opleiding te gaan tot bedrijfsarts.

Wat ga je doen?

Als arts voer je begeleidingswerkzaamheden uit gericht op re-integratie van de (dreigend) arbeidsongeschikte werknemer van de klant. Daarnaast ontwikkel je jezelf tot een adviseur voor klanten. Je geeft deze advies wat betreft onderzoek, beleidsadvies en het programmatisch neerzetten van bedrijfsgezondheidsprogramma’s. Dit doe je bij verschillende klanten, ook waar je geen verzuimbegeleiding doet (minimaal 1/3 van je werk). Je rapporteert en adviseert hen vervolgens over de te nemen maatregelen en begeleid de implementatie daarover. Samen met je team neem je de leiding over het relatiebeheer. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid dat je bijdraagt aan training, opleiding en voorlichting over arbobeleid management binnen de gezondheidszorg. Je begeleidt en coacht daarnaast ook collega’s in opleiding. Je gaat werken in een toegewijd team en je beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Je kunt aantoonbaar adviseren, of wilt dit leren. Juist ook buiten de spreekkamer.
 • Je toont interesse in klanten en hun medewerkers.
 • Je werkt hard (en slim!) en bent op zoek naar een uitdagende baan.
 • Je durft naar jezelf te kijken en wilt graag groeien. Onze werkcontext verandert immers constant.
 • Je volgt ontwikkelingen vanuit de klant en de markt.
 • Je bent niet bang om te netwerken. Daarnaast ben je een echte teamplayer, maar kun je ook zelfstandig werken.

Zet jouw volgende stap bij van Altena en de Jongh Bedrijfsartsen:

Je toekomstige collega’s bij van Altena en de Jongh ontvangen je met open armen in Alkmaar. Met een bushalte in de buurt en gratis parkeerplaatsen bij het kantoor, is jouw werkplek makkelijk te bereiken.

Er is een gezonde balans tussen humor en werk in het team. Je werkt nauw samen met je collega’s, maar krijgt ook veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Zo krijg je van je leidinggevende alle ruimte om zelf projecten van begin tot eind op te pakken.

Dit bieden wij jou:

 • De kans om een echte bijdrage te leveren aan gezond en veilig werken.
 • Een uitdagende baan binnen de arbeids- en bedrijfsgezondheidszorg.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen ons bedrijf en ons netwerk.
 • Werk Noord-Holland, Utrecht en de noordelijke randstad. Met Amsterdam als middelpunt.
 • Een marktconform salaris.
 • Voldoende vakantiedagen.
 • Volledige reiskostenvergoeding.

Wat heb je in huis?

Je hebt een afgeronde studie geneeskunde.
Je bent BIG geregistreerd
Brede belangstelling , bijvoorbeeld op gebied van bedrijfsgezondheidzorg, HRM-vraagstukken en arbeidsmarkt ontwikkelingen

Ga jij ervoor?

Is deze job als bedrijfsarts precies de goede volgende stap voor jouw carrière? Mail jou CV en motivatiebrief naar jongh@vanaltenadejongh.nl of bel naar 06-24 54 13 98. Vragen? Bel hetzelfde nummer!

 

bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!