Wij zijn hét adviesbureau over arbeid en gezondheid.

Wij onderscheiden ons door hoogwaardige advisering, zowel op individueel als op organisatieniveau. Door gerichte, gezonde en toekomstbestendige oplossingen. Door korte lijnen, betrouwbaarheid en deskundigheid. Door bewezen toegevoegde waarde, die resulteert in langdurige relaties met onze klanten.

 

Wij maken gezond werken mogelijk

Gezond werken, dat is je veilig, prettig én productief voelen. Voor vrijwel alle bedrijven waarmee we werken zijn hun mensen de belangrijkste krachten. Onze ruime ervaring leert dat de ware winst voor onze klanten te behalen is in het creëren van een gezonde, stimulerende werkomgeving waarin uw medewerkers zich gewaardeerd voelen en uw klanten zich gehoord weten.

Gezond werken stimuleren

Onze adviseurs en diensten zijn erop gericht gezond werken te stimuleren. We bekijken of medewerkers nog ‘matchen’ met het werk dat ze doen en vice versa. Daarnaast versterken we hun (duurzame) inzetbaarheid, begeleiden we re-integratie na verzuim en hebben we de expertise en instrumenten beschikbaar om de verzuim- en bijbehorende schadelast aanzienlijk te beperken. Zo faciliteren we uw bedrijfsvoering op het snijvlak van arbeid en gezondheid.

Gezondheidsbeleid = gezond beleid

Gezondheidsbeleid helpt om medewerkers beter inzetbaar te houden en hun mobiliteit te verhogen. Wij hebben voor onze klanten een adviserende rol en bepalen niet hoe dat beleid eruitziet. We zijn van mening dat élk bedrijf een visie op gezond werken moet hebben. Een visie die zich vertaalt in daden. In onze relatie met klanten, en in onze advisering, zullen wij de noodzaak van gezond werken blijven benadrukken. Daarbij ondersteunen en prikkelen we de klant waar we kunnen om zijn of haar gezondheidsbeleid vorm te geven.

Wat zeggen onze klanten?

"Van Altena & de Jongh beweegt zich voor ons perfect tussen verzuimbegeleiding en organisatieadvies. Wij zien goed begeleide verzuimtrajecten, maar ook gezonde en gelukkige werknemers. Dat is minstens zo belangrijk. Samen werken we steeds aan betere oplossingen, en we waarderen daarin enorm de innovatieve aanpak van Van Altena & de Jongh"

Wij gaan met plezier voor u aan de slag

Peter Jonges

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Claudia Bremmers

Communicatie Medewerker
Foto van Bram de Jongh

Bram de Jongh

Account manager

Iris Mahieu

Office Manager

Marleen van Willigen

Office Manager

Ivanka Schregardus

Adviseur Arbeid & Gezondheid

Henk Oosterhoff

Commercieel Manager

Paula Bouwens

Bedrijfsarts

Pieter de Jongh

Directeur/eigenaar en bedrijfsarts

Fatiha Kibbis

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Externe experts

Sandra de Lange

Arts in opleiding tot bedrijfsarts

John Jongenelen

Hoger veiligheidskundige & ergonoom

John Klaver

Arbeids- en Organisatiedeskundige

Michel Regoor

Register bedrijfsfysiotherapeut

Marian van Vliet

Coach en rouwbegeleider

Sylvia Georgiades

Trainer, coach, adviseur

Onze partners

bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!