Home / Over Van Altena & de Jongh

Over Van Altena & de Jongh

Van Altena & de Jongh is een full service adviesbureau voor arbeid en gezondheid. Samen met de klant wordt altijd gezocht naar een maatwerk oplossing.

Over van Altena & de Jongh

Wij bestaan uit een kleine kern van medewerkers en doen daarnaast een beroep op een vaste groep van professionals binnen ons vakgebied

Met dit team maken wij gezond werken mogelijk. Onze klanten komen uit alle branches en waarderen ons om onze kennis, laagdrempeligheid en oplossingsgerichte instelling. Samen met de klant wordt altijd gezocht naar een maatwerk oplossing. Door de korte lijnen en de flexibiliteit van de vaste groep professionals kan de dienstverlening worden toegespits op de situatie.
 

Wie zijn van Altena & de Jongh?

René van Altena en Pieter de Jongh werken beiden al zo’n 20 jaar als bedrijfsarts en hebben in 2007 hun krachten gebundeld. Wat de heren vanuit hun vakgebied drijft is het versterken van de gezondheid van mensen en het duidelijke verband tussen werk en gezondheid. Daarnaast geeft de betrokkenheid bij de waardevolle producten en diensten van hun klanten ze veel plezier in hun werk, alsook de manier waarop medewerkers die presenteren.
 

Bijdragen aan een gezond werkklimaat

Gezonde werknemers gaan met plezier naar hun werk en verzuimen nauwelijks. Gezond werken betekent dat je je prettig en veilig voelt op je werk en productief kunt werken. Wij willen dit voor iedereen mogelijk maken en hebben de ambitie hét adviesbureau op het gebied van gezond werken te zijn.