Vacature Bedrijfsarts

Vacature Bedrijfsarts

Wij zijn op zoek naar een innovatieve (bedrijfs)arts! Heb jij interesse in alle facetten van arbeid en gezondheid en ben je op zoek naar werk waarin je een positieve bijdrage kan leveren aan werkend Nederland?

Lees dan snel onze vacature en kom werken bij Van Altena en de Jongh Bedrijfsartsen.

Wij zijn een high-end adviesbureau op het gebied van arbeid en gezondheid

Ons team en netwerk bestaat onder andere uit artsen, veranderkundigen, A&O deskundigen, adviseurs arbeid en gezondheid, mobiliteitsadviseurs en coaches. Wij richten ons op drie pijlers: planmatige en resultaatgerichte verzuimbeheersing, de ondersteuning van HR met inzetbaarheidsvraagstukken en de ondersteuning van organisaties om klaar te zijn voor de toekomst van werk.

In onze filosofie staat de mens centraal. We meten, bewaken en versterken de gezondheid, effectiviteit, adaptiviteit en de match tussen mens en werk. Hierdoor dragen we bij aan duurzame inzetbaarheid en verbeteren we de bedrijfsvoering van onze klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het programmatisch aanpakken van verzuim bij klanten met complexe verzuimvraagstukken. Ook geven we projectmatig advies op het gebied van organisatieveranderingen rond gezondheid en inzetbaarheid.

Als arts bij ‘Van Altena en de Jongh’ ben je meer dan arts.

Je bent een belangrijke adviseur bij klanten in zowel verzuimbeheersing als duurzame inzetbaarheid. Samen met de klant en medewerker ga je op zoek naar creatieve oplossingen en een gezamenlijke grond voor verbetering van preventie en re-integratie, in de breedste zin van het woord.

Je richt je hierbij op de volgende pijlers: het reduceren van verzuimcijfers, het her- en erkennen van dreigende uitval en het versterken van gezondheid, effectiviteit en adaptiviteit van medewerkers in relatie tot hun werk.

In de spreekkamer neem je ruim de tijd voor ieder mens. Een gemiddeld consult duurt een uur, waardoor je echte aandacht kunt schenken aan mensen en een band met hen kan opbouwen. Dit maakt dat er meer ruimte is voor openheid, waardoor je echt iets voor hen kunt betekenen.

Je rol beperkt zich echter niet tot de spreekkamer. Er is ruimte voor veel afwisseling, naast de spreekuren word je betrokken bij beleidsvoering en kun je deelnemen aan mooie initiatieven en projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en de ‘future of work’. Ook bestaat de mogelijkheid tot het helpen ontwikkelen van nieuwe diensten. Samen met de adviseur Arbeid en Gezondheid en de projectleider geef je verbetering écht vorm.

Vanuit onze Arbo-wettelijke rol is onze arts ook adviseur op wettelijke taken. Hij of zij kan hierin, afhankelijk van kennis en ervaring, worden bijgestaan door een collega bedrijfsarts of een andere kerndeskundige.

Bij Van Altena en de Jongh ben je als arts een belangrijk adviseur en cruciaal teamlid. Je bent niet alleen uitvoerder, maar (groeit) juist (als) teamleider of projectleider.

Wat bieden we?

We bieden een dynamisch werkveld met mooie, en meestal grote, klanten in diverse sectoren. Als arts ben je een langdurige partner voor stakeholders in grote organisaties.Jekrijgt te maken met thema’s en vraagstukken als verzuimbeheersing, duurzame inzetbaarheid of arbeidsomstandigheden. Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk en bouwt mee aan een mooie organisatie met de blik op de toekomst.

We zijn een relatief klein bedrijf met een hecht team en een gezamenlijke drive om nog beter te worden. We werken veel samen en bouwen samen aan de arbodienst als adviesorganisatie.  Als arts werk je direct samen met een adviseur arbeid en gezondheid en een team-assistent. Verder is er per klant een accountverantwoordelijke en projectleider.

We bieden flexibele werktijden en een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard verdien je een prima beloning voor je werkzaamheden en bieden we jou op maat ontwikkelingsmogelijkheden.

Een opleiding volgen tot geregistreerd bedrijfsarts is bespreekbaar.

Ben jij onze match?

Dan ben jij iemand die denkt in oplossingen en durft te zeggen wat hij of zij vindt, met respect voor klant en cliënt. Iemand die beslissingen durft te nemen en goed kan schakelen met andere professionals. Je focus ligt op gezondheid en je bent innovatief in het zoeken naar oplossingen om deze te verbeteren. Je hebt een hoog niveau van advieskracht, bent ambitieus en hebt een aantal jaar ervaring op het gebied van verzuim en organisatie.

Praktisch gezien ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar en wil je graag in direct dienstverband werken, of deels als ZZP-er.

Ben jij deze professional? Aarzel dan niet om in contact te komen voor meer informatie of om gewoon even te sparren.

De sollicitatie

Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te sturen naar info@vanaltenadejongh.nl
Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Pieter de Jongh op het nummer 0624541398

 

bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!