Vacature Bedrijfsarts

Vacature Bedrijfsarts

Van Altena en de Jongh Bedrijfsartsen is op zoek naar ervaren bedrijfsartsen en artsen die zich samen met een leuk team, voor een leuke beloning, zullen bezighouden met complexe en interessante casuïstiek en bedrijven.

De optimale match tussen werk en persoon realiseren. Daar gaan we voor. Van Altena en de Jongh bedrijfsartsen is een dynamisch adviesbureau met veel kennis en kunde, zowel binnens- en buitenshuis. Ons team en dedicated netwerk bestaat uit artsen, veranderkundigen, A&O deskundigen, adviseurs arbeid en gezondheid, mobiliteitsadviseurs en coaches. Samen verlenen we een complete dienstverlening op het gebied van verzuim, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en de toekomst van het werk.

Onze visie op de toekomst van werken is iets waar we sterk op in zetten. We meten, bewaken én versterken de inzetbaarheid, vitaliteit en toekomstige matches van persoon en werk. Zo verbeteren we de bedrijfsvoering van onze klanten en dragen we bij aan een duurzame inzetbaarheid. We zetten de mens centraal in onze filosofie.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanpakken van verzuim bij klanten met een (langdurig) groot verzuimvraagstuk. We doen dit programmatisch en borgen het verzuim bij de klant door tevoren bepaalde targets. Hier komt meestal ook een deel organisatieverandering bij te kijken. We geven op deze gebieden advies, maar voeren ook uit.

Om onze ambities verder vorm te geven zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij werken voor een ambitieuze en groeiende organisatie met het hart op de juiste plek? Dan komen we graag met jou in contact. Voor de regio’s Noord-Holland en Den Haag zijn we op zoek naar nieuwe bedrijfsartsen en artsen.

De functie

Als bedrijfsarts of arts ben je minimaal twee dagen beschikbaar en werk je in direct dienstverband, of deels als ZZP-er. Je schakelt op hoog niveau met veranderkundigen, A&O deskundigen, casemanagers en adviseurs arbeid en gezondheid; HRM-ers en employee experience professionals. Professionals die durven te zeggen wat ze vinden. Met respect voor klant en cliënt.

Je bent de oplosser van (complexe) verzuimvraagstukken en bespreekt deze met zowel cliënten als management. We bieden jou een dynamisch werkveld met mooie, en meestal grote, klanten in diverse sectoren.

Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk en bouwt mee aan een mooie organisatie met de blik op de toekomst. Uiteraard verdien je een prima beloning voor je werkzaamheden en bieden we jou een kans om je kennis en vaardigheden te groeien. Daarnaast leren we ook graag van jou.

Wie zoeken we?

Wij verwachten een bedrijfsarts of arts die denkt in oplossingen. Iemand die beslissingen durft te nemen en goed kan schakelen met andere professionals. We leggen de lat hoog en resultaten zijn navenant. We zoeken daarom artsen die ambitieus zijn op het gebied van verzuim en organisatie en al meerdere jaren ervaring hebben op dit gebied.

Ben jij deze professional? Aarzel dan niet om in contact te komen voor meer informatie of om gewoon even te sparren.

De sollicitatie

Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te sturen naar bram.dejongh@vanaltenadejongh.nl
Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Bram de Jongh op het nummer 0629517293

bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!