Vacature projectmanager

Vacature projectmanager

Op zoek naar een projectmanager / Arbo-professional voor een high-end adviesbureau

Van Altena & de Jongh bestaat sinds 2007 en is een adviesbureau op het gebied van arbeid en gezondheid. Wij verlenen diensten op het gebied van verzuimbeheersing, HR support en duurzame inzetbaarheid.

In de arbodienstverlening markt onderscheiden wij ons door maatwerk en resultaat gerichte diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het programmatisch aanpakken van verzuim bij klanten met complexe verzuimvraagstukken. Daarnaast geven we projectmatig advies op het gebied van organisatieveranderingen rond gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

Onze klanten zijn veelal grote bedrijven en instellingen uit vele verschillende branches.

Wij zijn een kleine organisatie (15 medewerkers) met een flexibele schil. We zijn gevestigd in Alkmaar en Amsterdam en werken voornamelijk in Noord-Holland.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een projectmanager.

Wat is de functie?

Als projectmanager kom je te werken in een team van (bedrijfs-)artsen, adviseurs arbeid en gezondheid, teamassistentes en een schil van gedreven Arbo-professionals en interventie deskundigen. Samenwerken, kennis delen, ontwikkelen en resultaat boeken vinden wij belangrijk. Elke klant heeft een eigen team. Elke klant heeft zijn eigen plan.

Als projectmanager ben je inhoudsdeskundige op het gebeid van arbeid en organisatie en manage je een verscheidenheid aan projecten. Projecten zoals het planmatig en resultaatgericht managen van onze advisering o.a. bestaande uit: verzuimbeheersingsprogramma’s, duurzame inzetbaarheidsadviseringen en onderzoek, trainingen, PMO’s etc. Je zorgt er mede voor dat onze dienstverlening soepel, efficiënt en effectief verloopt. Samen met de klant innoveer en verander je HR vraagstukken.

Jouw takenpakket is divers:

  • Projectmanagement.
  • Aanspreekpunt en organisator van projecten bij klanten.
  • Uitvoeren van projecten met name op je eigen kennisgebied.
  • Kwaliteit (procesverbetering, procesbewaking,)
  • Klantcontact (contractafspraken maken, evaluatiegesprekken voeren en acquisitie)

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die innovatief is en denkt in oplossingen. Iemand die beslissingen durft te nemen en goed kan schakelen met onze andere professionals. Iemand die ambitieus is, nauwkeurig werkt en zich goed staande weet te houden in complexe en veeleisende organisaties. Daarnaast beschik je over een helikopterview, houd je makkelijk overzicht en ben je een teamspeler.

Wat wij vragen:

  • Minimaal HBO niveau.
  • Deskundigheid: A&O deskundige; Veiligheidskundige Arbeidspsychologie, Employee Experience specialist of HR strategie consultant. 
  • Aantoonbare ervaring in projectmanagement.
  • Enkele jaren werkervaring is een pré.
  • Regio Noord-Holland; bereid om naar de klanten in de provincie of eventueel daarbuiten te reizen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je samen komt te werken met mooie klanten en een betrokken en enthousiast team. Ons team is multidisciplinair en bestaat o.a. uit bedrijfsartsen, adviseurs arbeid & gezondheid, arbeids- en organisatiedeskundigen, psychologen, mobiliteitsdeskundigen en coaches. Samen bieden we een breed pallet aan diensten aan. Dit zorgt ervoor dat jouw werk divers en uitdagend is.

Ook krijg je de kans om bij wederzijds welbevinden door te groeien tot accountmanager.

Praktisch gezien bieden we het volgende:

Een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur voor de periode van 1 jaar, waarna deze bij goed functioneren en indien bedrijfseconomisch haalbaar, zal worden omgezet in een vast contract.
Een OV abonnement en/of een leaseauto, thuiswerk ondersteuning waarbij er rekening wordt gehouden met de Covid tijden. Milieubewust reizen wordt aangemoedigd.

Een marktconform salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring) en verder onder andere een laptop, reiskostenvergoeding, telefoonkostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar bram.dejongh@vanaltenadejongh.nl

bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!