Werk samen met ons

Wij zijn op een missie om het werkleven gezonder, productiever en plezieriger te maken. Voor iedereen. Voor nu en in de toekomst.

Help ons het werkleven te verbeteren

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Het kan een bron van identiteit en inspiratie zijn, maar ook van spanning en frustratie.
Wij geloven dat iedereen het verdient zich gezond en waardevol te voelen op het werk. Een van de dingen die we dan ook het liefste doen, is het verbeteren van de werkervaring.

Dit begint bij ons eigen team

Wij zijn een ambitieus en divers team van professionals die graag betekenisvol werk verlenen en elkaar hierin ondersteunen. We respecteren elkaar en we leren van elkaar. Wij zetten de mens centraal en zijn gedreven op het gebied van verzuim en organisatie. Kun jij je hier in vinden? Dan leren we ook graag van jou.

Onze Klanten

Vanaf het begin hebben we onze klanten een betrouwbare en deskundige service geboden. We werken samen met organisaties die écht ambitie hebben om te willen verbeteren op het gebied van arbeid en gezondheid. Organisaties die onder de verzuim benchmark willen zitten, geen complexe verzuimdossiers willen hebben en waar mensen gezond en effectief zijn.

Onze oplossingen zijn gericht, geborgd, gezond en toekomstbestendig. Dit resulteert in langdurige relaties met onze klanten. We hebben de eer gehad samen te werken aan de volgende cases.

Cases

Bij een grote klant deden wij onderzoek naar het werkvermogen van (groepen) medewerkers.
Een bedrijf dat interieurs voor luxejachten bouwt nam contact met ons op om hun verzuim omlaag te brengen.
Een groot ziekenhuis uit de regio benaderde ons voor een uitdagende klus om mens en werk te matchen met hun missie en visie.

Bedrijfsarts Paula over haar werk bij Van Altena en de Jongh

"In mijn werk ga ik in gesprek over wat er écht toe doet. Ik kijk naast beperkingen vooral naar de mogelijkheden die er zijn. Ik stimuleer werknemers regie te nemen over hun inzetbaarheid. Zo hoop ik de optimale match tussen persoon en werk te realiseren en een impact te maken op het werkleven van medewerkers.''

Onze Vacatures

We groeien snel en hebben hoge ambities. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. 

Vacature Bedrijfsarts

We zijn op zoek naar ervaren (bedrijfs)artsen die samen met ons het werkleven gezonder willen maken. 
Wil jij je samen met een leuk team, voor een mooie beloning, bezighouden met complexe en interessante casuïstiek en bedrijven?

Bekijk de vacature

Vacature Adviseur Arbeid & Gezondheid

We zijn op zoek naar een betrokken casemanager met een passie voor alle facetten van arbeid & gezondheid.
Wil jij samen met ons een positieve bijdrage leveren aan een gezonder werkend Nederland?

Bekijk de vacature

Vacature Service en Beheer / Functioneel Beheer Visma Verzuim 

Ben jij technisch en communicatief ingesteld met ervaring in de wereld van IT? Of een starter die ervaring wil opdoen in het functioneel beheer van applicaties?
Dan bieden wij een mooie baan bij een innovatieve organisatie.

Bekijk de vacature

Laten we samen werken!

Ben je ambitieus op het gebied van verzuim en organisatie en heb je al meerdere jaren ervaring? Dan zoeken we jou! Aarzel niet om in contact te komen voor meer informatie, of om gewoon even te sparren.
bedrijfsartsen

Maakt gezond werken mogelijk… nu én in de toekomst!